english learning

Resources and Materials

inenglishЕзиковите курсове са подходящи за всички, които искат да усвоят различни езикови умения и да подобробят своите знания. Сами по себе си, обаче, тези курсове са ограничени във времето и от самата учебна програма. Различните курсисти имат нужда от разнообразни материали, които допълнително да им помогнат с научаването на материала, а и да им представи различна информация по отношение на новости в езиковото обучение, книги, учебници и програми.
Ние от Ин Инглиш сме разработили система от учебни материали, които спомагат учебния процес, и които предоставяме на своите ученици за безплатно ползване.
Също така ние се водим от последните тенденции в езиковото обучение и следим за развитие както в дистанционното така и онлайн обучението. Предлагаме на курсистите си богата гама от ресурси, достъпни през Интернет, посредством, които нашите ученици могат да научават по-лесно думи, да имат достъп до онлай упражнения, да четат и слушат адаптирана литература и да се ползват от всички налични ресурси на езиковата ни школа. Всички тези услуги са безплатни за нашите ученици и имат доказан ефект.
Част от тези материали са достъпни и през нашата страница: