english learning

Grammar and exercises

grammarКурсовете по английски в център In English използват различни ресурси за обогатяване на лексиката и по-добро разбиране на граматиката. Освен учебниците, които са задължителен елемент в курсовете по стандартен и бизнес английски, ние предлагаме голямо разнообразие от материали за допълнителна подготовка и помощ при срещната трудност.

По време на курсовете ни по английски може да се възползвате от нашата богата виртуална библиотека, от където да поискате достъп до разнообразни граматични материали, речници, както и допълнителна адаптирана литература. Достъпът до тези материали а напълно безплатен за всички наши курсисти. Самите преподаватели при нужда предлагат на курсистите си допълнителни материали за четене и упражнение с цел подобряване на езиковите умения.

Курсовете ни следват само одобрени програми на Cambridge ESOL и в рамките на всеки наш курс имате възможност да използвате богат набор от материали, които да ви помогнат да усвоите по-лесно и бързо езика. Преподавателите ни имат достъп до различни материали и платформи и лесно могат да намерят най-подходящите от тях за Вашия конкретен проблем.

В допълнение, ние често съветваме нашите курсисти да упражняват редовното научената граматика, като ползват лесното приложение на Cambridge ESOL за изучаване на граматика – по този начин тя по-лесно се активизира, а приложението й в речта се улеснява.

В In English имате възможност наистина да се потопите в английска среда и по този начин да активизирате Вашите езикови умения. За повече информация за нашите курсове или за достъп до определен материал, моля да ни пишете или да се свържете с нас на 0897931521.