english learning

Бизнес английски

Курсовете по бизнес английски в учебен център „In English”  са с изяло практическа насоченост. Курсовете наблягат върху различни бизнес сфери: финанси, маркетинг, логистика, проекти, срещи, продажби, търговия и други. Бизнес английският се фокусира върху научаването на готови фрази и изрази и тяхната активизация по време на разговор или писмено. Курсовете наблягат върху развитието на комуникативните умения така че Вие да се чувствате подготвени  и сигурни в уменията си по английски дори и извън учебната среда.
Освен основния учебен план, нашите курсисти се ползват от възможността да имат достъп до богата гама допълнителни материали, които ние предоставяме напълно безплатно.

В учебен център „In English” уроците по бизнес английски започват от ниво В1 (intermediate), тъй като на по-ниско ниво практическата им насоченост става невъзможна.
При нас Вие може да се възползвате от курсове по бизнес английски:
В1 (intermediate)- разглеждат се различни бизнес ситуации – от срещи и проекти до презентации, разрешаване на проблеми, писане на бизнес кореспонденция и други. Нивото има две форми – разговорна (50 уч. ч.) и лекционна (80 уч. ч.).
В2 (upper-intermediate)-   курсът се фокусира върху различни сфери от бизнеса- от финанси до продажби, като разглежда детайлно особеностите на бизнес комуникацията. Продължителност на курса – 80 уч. ч.
С1 (advanced) – това ниво е изключително подходящо за хора, на високи позиции в техните компании, които често правят презентации, имат бизнес пътувания или участват в конференции на английски. Курсът е изключително практичен и полезен за усъвършенстване на познанията по бизнес английски. Продължителност на курса – 100 уч. ч.

Ако желаете да се запишете за някой от нашите курсове, моля вижте графика.